Must Read tips !

Houdt je sieraden zo lang mogelijk mooi !

Bijna iedereen heeft wel een mooie collectie aan sieraden thuis liggen, je wilt deze natuurlijk goed houden! Wellicht heb jij wel een sierraad geerfd of gekregen tijdens een speciale gebeurtenis. Wat voor sierraad het ook is, betekenis of niet, een (nep) zilveren/gouden exemplaar; je wilt liever niet dat deze kapot gaat of gaat verkleuren. Daarom hieronder een aantal tips om jouw sieraden zo mooi mogelijk te houden!

 

Beschadiging en verkleuring
Sieraden worden vaak dagelijks gedragen om jou outfit af te maken! Je kunt het dan ook moeilijk vermijden. Het maakt niet uit of het echte/neppe sieraden zijn, sieraden verkleuren en beschadigen door het dragen. Shit! De kwaliteit heeft er niet altijd mee te maken, want het ontstaat door het gebruik van de sieraden. But no worries! Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om je pracht pareltjes langer mooi te houden en te laten shinen!

❥ Vermijd zeep! Laat je sieraden niet in aanraking komen met make-up, parfum, zeep of haarlak. Het geeft namelijk een dof effect, dit komt doordat de alcohol in de producten je sierraad doet beschadigen, dit wilt je niet.

❥ Denk ook aan je kleding. Doe je sieraden als laats om, want je wilt niet dat je sieraden ergens achter blijven haken met het aankleden.

❥ Zwem en douch niet met je sieraden om. Chloor is een grote boosdoener! Er komt hierdoor een witte aanslag op zilver en dat kan je helaas niet meer wegpoetsen.

❥ Ga je slapen? Doe je sieraden dan ook af. Ze slijten sneller als je het blijft dragen en de kans is aanwezig dat je sierraad kapot gaat tijdens het slapen.

❥ Leg je sieraden netjes weg; sluit kettinkjes, armbanden en alle andere sieraden die een sluiting hebben. Wanneer je deze weet om wilt doen zitten ze niet in de knoop! Wel zo makkelijk als je haast hebt.

❥ Wist je dat je je sieraden het beste op een donkere plek kunt bewaren, zoals in een kistje, lade of in een sieradenzakje. Het licht kan je sieraden doen laten verkleuren. Zonde!

 

Nep zilver en goud
Iedereen kent deze struggle waarschijnlijk wel. Je koopt een nep zilveren of gouden sieraad, omdat je misschien niet zoveel geld wil uitgeven aan een sieraad of omdat je weet dat je het waarschijnlijk over een paar jaar toch niet meer draagt. Helaas is het binnen een paar weken al verkleurd, hoe voorkom je dit?

❥ Bij de één verkleuren sieraden sneller dan bij de ander, dit heeft alles te maken met de zuurtegraad van je huid. Daarom verkleuren sieraden bij jou sneller dan bij een vriendin, of vice versa.

❥ Ga met een transparante nagellak over het sieraad heen. Dit zorgt ervoor dat het sieraad niet gelijk op de huid ligt, waardoor het sieraad minder snel verkleurt. Nagellak slijt ook, dus je moet dit af en toe wel herhalen.

 

© 2020 - 2022 its Lovaly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel