Retourneren

Is het artikel niet wat je had verwacht of niet helemaal naar wens? Dan kan je het artikel retourneren. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Het is belangrijk dat je van tevoren je retour binnen deze 14 dagen aanmeld door een email te sturen naar: info@itslovaly.com. U heeft na het aanmelden van het retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

Download hier het retourformulier die je kunt gebruiken bij het retourneren.

Gebruik onderstaande adres voor je retourzending:

it's Lovaly
Burgemeester Kuykstraat 26
4112LJ Beusichem
Nederland

Binnen 7 dagen na ontvangst van het geretouneerde artikel wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht. Mocht je het graag op een andere rekening ontvangen, geef dit dan aan op het retourformulier. Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd worden ook de verzendkosten teruggestort.

LET OP! De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Uitzondering maatwerk
"Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het  herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief."


Garantie

Op alle artikelen zit 30 dagen garantie. De datum waarop de garantie ingaat is wanneer de bestelling is geplaatst. Het kan altijd gebeuren dat er iets kapot gaat, bijvoorbeeld met een sierraad. Het is mogelijk om het artikel terug te sturen voor reparatie. Wanneer een artikel defect wordt geleverd dien je dit zo snel mogelijk te laten weten door contact met ons op te nemen.

Waar zit geen garantie op:

❥ Op verkleuring van sieraden door aanraking met parfums, water cremes of andere cosmetica producten.
❥ Op beschadigingen van het sierraad, wanneer er niet zorgvuldig ermee is omgegaan of door het laten vallen.
❥ Op sieraden waar steentjes/kralen of andere onderdelen in zijn verwerkt.

Voor meer informatie kun je de de algemene voorwaarden doorlezen.

 

© 2020 - 2022 its Lovaly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel