Informatie

Roestvrijstaal RVS
Wat ook stainless steel wordt genoemd. Dit materiaal heeft een laagje chroom en houdt het roest tegen. De sieraden verkleuren niet en het is tegenwoorden de trend in de mode sieraden. Het wordt afgeraden om ermee te zwemmen en zwemmen, dit omdat er chlorides in het water zitten. Pas ook op met je parfum en bodylotions. 

Sterling Zilver, s925
Je hebt het al vast voorbij zien komen, 925 sterling zilver, écht zilver, maar wat is wat nou eigenlijk? Als je écht zilver gebruikt voor je sieraden, dan kan je er niet lang van genieten. écht zilver is te zacht en hierdoor erg kwetsbaar. Daarom worden er andere kleine hoeveelheden metalen eraan toegevoegd zodat het wél sterk is en blijft. Hierdoor is 'sterling zilver' ontstaan. Er wordt een verhouding gebruikt waarbij je 92,5% puur zilver nodig hebt en 7,5% aan overige metalen. De term 925 komt hier dus vandaan, het is écht zilver!

Gold plated, wat is het?
Tegenwoordig zijn gold plated sieraden helemaal in. Het zijn kwalitatief goede sieraden en zien hetzelfde eruit als vol Gouden sieraden, echter verschilt de prijs enorm. Het is een sterling zilver sierraad, maar voorzien met een laagje goud. Wil je een prachtig gouden sierraad, maar niet al te veel betalen? Dan zijn de sieraden bij itslovaly.com de uitkomst voor je. 

© 2020 - 2022 its Lovaly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel